Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 YC 506 plakalı midibüs, Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde devrildi. İlk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Sivas'ın Gürün ilçesinde tur midibüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 1Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 YC 506 plakalı midibüs, Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde devrildi.

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 2Bilgi verilmesi üzerine kaza yerine sağlık, kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 3Kazada yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerince Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 4Kazada sürücü Osman Atlas (61) ile yolculardan aynı aileden Bedrettin (65), Hüseyin (57), Hikmet (41), Mehmet Şair (53), Abdülbasit (51), Gökhan (32), Bilal (34), Abidin Yaprak (51) ve İsmail Kamburoğlu (61) yaralandı. Kazada ağır yaralanan Gökhan Yaprak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 5

Sivas-Malatya kara yolunun Gürün ilçesi Suçatı Beldesi girişinde midibüs devrildi! çok sayıda yaralı var - Resim : 6

Kaynak: Ajanslar

Sivas Malatya
Eroin gömüsü bulundu Polis aracıyla çarpıştı: 3'ü memur 6 yaralı Minibüs şarampole uçtu: Ölü ve yaralılar var Kendini kurtaran personele bakışı içler acıttı