Son Dakika: Bakan Yerlikaya 'Narkogüç' operasyonu kapsamında 4 ton 600 kilogram ele geçirildi

Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, NARKOGÜÇ-38 Operasyonu kapsamında Van'da 4 ton 600 kilogram toz esrar ele geçirildiğini bildirdi. İşte Ali Yerlikaya'nın o paylaşımı...

Son Dakika: Bakan Yerlikaya 'Narkogüç' operasyonu kapsamında 4 ton 600 kilogram ele geçirildi
  • Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve 6. Hudut Komutanlığı ile birlikte yürütülen operasyonda 4 ton 600 kg toz esrar maddesinin ele geçirildiğini söyledi. 

Son Dakika: Bakan Yerlikaya 'Narkogüç' operasyonu kapsamında 4 ton 600 kilogram ele geçirildi - Resim : 1

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narkogüç-38 Operasyonu'nun 45 ilde devam ettiğini belirtti.

Son Dakika: Bakan Yerlikaya 'Narkogüç' operasyonu kapsamında 4 ton 600 kilogram ele geçirildi - Resim : 2

  • Zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını vurgulayan Yerlikaya, Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve 6. Hudut Komutanlığı ile birlikte yürütülen operasyonlarda, 4 ton 600 kilogram toz esrar ele geçirildiğini aktardı.
  • Operasyonu gerçekleştiren asker ve polisi tebrik eden Yerlikaya, halkı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Trabzon'da fabrika yangını Kadını sokağın ortasında eliyle taciz etti! O anlar kamerada Üsküdar'da çıkan yangın söndürüldü Kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu şüpheli Edirne'de yakalandı