Son Dakika: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı

Son Dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İnterpol kırmızı bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov’un İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-23’ Operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Son Dakika: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı

Son Dakika"Mahzen 23" operasyonlarında, "Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık" ile "Dolandırıcılık" suçundan kırmızı bültenle aranan 2 kişi yakalandı.

Son Dakika: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı - Resim : 1

"GERİ GÖNDERME MERKEZİNE TESLİM EDİLDİLER"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonun detaylarını şu şekilde aktardı:

"İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-23” operasyonuyla yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek adalete teslim edeceğiz.

Son Dakika: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı - Resim : 2

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen “MAHZEN-23” operasyonuyla İstanbul'da yakalanan ve haklarında Kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov; ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi."

Son Dakika: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

İnşaat kenarında ceset bulundu Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı Eşine kurşun yağdırdı Cenaze dönüşü kaza yaşandı