Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada

İstanbul Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çalarken kadın neye uğradığını şaşırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerinden iz süren polis, şahsı yakalayarak tutukladı.

  • 1 Mayıs gece 03.00 sıralarında Fatih Katip Kasım mahallesinde infial yaratan bir olay meydana geldi.
  • Muzaffer Karaaslan isimli şüpheli, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'nın yanına yaklaşıp çantasını çalmaya çalıştı.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 1

KAFA ATIP SIKIŞTIRDI

  • Çantasını kaptırmamak için direnen Haydarova'ya, tekme, yumruk ve kafa atan saldırgan kadının çantasını alıp kaçtı.
  • Aldığı darbelerin etkisiyle sarsılan kadın, kendine gelir gelmez en yakın karakola giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 2

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

  • Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceledikleri güvenlik kamera görüntülerinin ardından şüpheli Muzaffer Karaaslan'ı yakaladı.
  • Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karaaslan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 3

'GEREĞİ YAPILDI'

  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da gereği yapıldı notuyla açıklama yaptı. Yerlikaya, "Suç odaklarına, halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız" dedi.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 4

BIÇAKLAMADIĞI İÇİN ŞÜKRETTİLER

  • Cadde üzerinde esnaflık yapan Şuayip Aktaş, "Gaspçı arkasından takip ediyordu sanırım. Kadını kepenklere yaslayarak dövüyor. Kadın direndi ama direndikçe daha çok vurdu. İlk izlediğimizde bıçakladı diye korktuk ama detaylı izlediğimizde çok şükür bıçaklanmadığını gördük. Kafa ve yumruk atıyor bayağı hırpaladı. O saatte kimsenin de olmaması kadın için de üzücü olaydı" dedi.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 5

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

  • Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Haydarova'nın caddede yürüdüğü esnada şüpheli Karaaslan'ın yanına yaklaştığı ve talihsiz kadına yumruk ve kafa atarak gasbettiği görülüyor.

Tenhada sıkıştırıp kafa attı, çantasını gasp etti! O anlar kamerada - Resim : 6

Kaynak: DHA

Sahilde kadın cesedi bulundu İETT şoförüne kurşun yağdıran şahıstan pes dedirten savunma Kurnazlar uyuşturucuyu pelüş oyuncağa sakladı Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğluna son veda!