Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 15 yaşında bir çocuk tramvaya ücretsiz binmek için bariyerleri atladı. O anda güvenlikle karşılaşan çocuk raylara atlayınca o anda gelen tramvayın altında kaldı.

Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi!

Edinilen bilgiye göre, Alpaslan Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı üzerinde bulunan Sema Yazar Parkı Tramvay Durağı'nda meydana gelen olayda, Harun Can G. (15) arkadaşlarıyla beraber bariyerleri aşarak tramvay durağına girdi.

Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi! - Resim : 1

TRAMVAYIN ALTINDA KALDI!

Bu sırada güvenlik görevlisini görerek panikleyen genç, tramvay durağından çıkmak için raylara atlayınca şehir merkezi istikametine giden 3831-B numaralı tramvayın altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi! - Resim : 2

YAŞAMINI YİTİRDİ!

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu tramvayın altından çıkarılan Harun Can G.'ye sağlık ekipleri müdahale etti. Yapılan müdahalede talihsiz gencin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi! - Resim : 3

Tramvay durağının etrafında geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri inceleme yaparken, hayatını kaybeden gencin cenazesi de hastane morguna kaldırıldı.

Ücretsiz toplu taşımaya binmek isteyen çocuk tramvayın altında kalarak can verdi! - Resim : 4

Kaynak: İHA

Bahçelievler'de kazada hayatını kaybeden 4 kişiden 2'sinin cenazesi toprağa verildi Ermeniler Hankendi'de kasıtlı yangınlar çıkarıyor Deniz Seki'nin acı günü! Ehliyet sınavı için gitti canından oldu