Üsküdar'da 'babamı duraktan niye almadın' diyerek otobüsün önünü kesen adam kameralara böyle yansıdı

İstanbul Üsküdar tuhaf bir olaya sahne oldu. Bir araç şoförü, babasını duraktan almadığını öne sürdüğü otobüsün peşinden otomobiliyle giderek önünü kesti. Otobüs şoförüne hakaret ederek tehditler savuran sürücüye otobüsteki yolcular da tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesi ile son bulan olayda taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Tepki toplayan anlar etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. İşte ayrıntılar...

Tepki toplayan olay, 10 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00 sularında İstanbul'un Üsküdar ilçesin Altunizade Köprüsünde gerçekleşti. Bir sürücü aracıyla, Üsküdar- Sultanbeyli seferini yapan İETT otobüsünü bir müddet takip ederek önünü kesti. Şoför, önünü kestiği otobüsün şoförü olan Ecevit İpek'in, durakta bekleyen babasını almadığını öne sürerek küfür ve hakaretler savurdu. O esnada içinde yolcuların da olduğu otobüsün kapılarını kilitleyen otobüs şoförü durumu emniyet güçlerine ihbar etti.

"BABAMI DURAKTAN NİYE ALMADIN"
Karşılıklı küfürleşmenin yaşandığı olayda, otomobil sürücüsü, "Babamı duraktan niye almadın" diyerek hakaretler etmeye devam etti. Otobüs şoförü her durakta durduğunu, durakta yolcu bırakmadığını söylese de otomobil sürücüsünü ikna edemedi.