Vicdansızlığın son noktası: Eşinden intikam almak için çocuklarına işkence etti

İstanbul'da bir kişi, kendisini terk eden eşinden intikam almak için 4 çocuğuna işkence ederek kameraya kaydetti. Görüntüleri akrabalarına yollayan vahşi baba tutuklandı. O anlar sosyal medyada tepki çekti.

İstanbul Kağıthane'de yaşayan cani baba Yasir Cakacık, kendisini terk eden eşinden intikam almak istedi. Bu yüzden 4 çocuğuna da işkence yaptı. Tekstil işiyle uğraşan Cakacık, bir süredir 4 çocuğunun annesiyle şiddetli geçimsizlik yaşıyordu.

Sorunlarla baş edemeyen kadın, çocuklarını geride bırakarak eşini terk eden genç kadın ailesinin yanına Gaziantep'e gidince çileden çıkan cani koca, kan donduran bir olaya imza attı. Eşinden hem intikam almak hem de aklınca onun geri dönmesini sağlamak için iğrenç bir olaya başvuran Cakacık, en kücüğü 4 en büyüğü 12 yaşında olan dört çocuğunu iple bağladı.

Evin ortasında çaresizce oturan çocukları darp eden acımasız baba, marifetmiş gibi o anları kaydetti. Bu sırada eşine hakaretler yağdıran Cakacık, görüntüleri akrabalarına gönderdi.

İstanbul Kağıthane Gaziantep
Esenyurt karıştı! Yaşlı adamın hamile kadını taciz ettiğini duyan mahalleliden linç girişimi Polislerin üzerinden uyuşturucu çıktı İstanbul'da korkunç görüntü: Ellerinde silahlarla yürüdüler Bir boksörü komşusunu dövmek için çağırdı