Kayseri'de skandal görüntü! Küçük kızı alkol masasında oynattılar

Kayseri'de kameraya yansıyan minik bir kız çocuğu alkol masasına çıkarılarak dans ettirildi. Mide bulandıran anları cep telefonuyla kayda alan şahıslar görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde büyük tepki toplayan görüntüler için önce Kayseri Valiliği akabinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

Kayseri’de ufak kız çocuğunun bir düğünde alkol masası üzerine çıkartarak oynatan ve çektikleri görüntüleri de sosyal medyada paylaşan kişiler ile ilgili işlem başlatıldı.

İstiklal Caddesi’nde bayıltan dayak | VİDEO 3. Sayfa Marmaray'da tekmeli yumruklu kavga | VİDEO 3. Sayfa Ankara'da vahşet! Teklifini reddeden kadının yüzüne kezzap attı 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa