Son dakika! Engin Polat ve Dilan Polat’a ait 15 adrese baskın

Son dakika! Engin Polat ve Dilan Polat’a ait 15 adres için arama kararı çıktı. Lüks hayatını gözler önüne seren Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin adreslerine emniyet güçler tarafından arama yapılıyor. Ekiplerin Dilan Polat Ataşehir'deki çalışmalarına ait video çıktı.

Son dakika! Engin Polat ve Dilan Polat’a ait 15 adres için arama kararı verilmesinin ardından Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 adreste arama yapılıyor. Ataşehir'de bulunan Engin Polat ve Dilan Polat’a ait olan bir iş yerinde de polislerce arama yapılıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararı ile adreslerdeki dijital materyallere el koyma kararı verildi.

Markette ‘omuz attın’ cinayeti kameralarda 3. Sayfa Adana'da haraç cinayeti kamerada 3. Sayfa Sarıyer Beykoz vapurunda bir yolcu çocuğun saçını çakmakla yaktı! 3. Sayfa Oğlu için köpeklere kendini feda etti 3. Sayfa 17 yaşındaki sürücünün çarptığı motosikletli öldü VİDEO 3. Sayfa Mersin'de yolcu otobüsünün devrildiği anlar kamerada! 9 ölü, 30 yaralı 3. Sayfa 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Tutuklanan Dilan Polat Silivri Marmara Cezaevi'ne getirildi 3. Sayfa İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa 112 çalışanı Mahmut Kural geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti! 3. Sayfa