Irak Musul'daki düğündeki facianın başladığı an!

Irak'ın Musul kentinde gece saatlerinde bir düğün salonunda 93 kişinin hayatını kaybetmesine, 100'den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Irak'ın Musul kentinde gece saatlerinde bir düğün salonunda 93 kişinin hayatını kaybetmesine, 100'den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan yangın faciasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Gelin ve damadın dans ettiği anda çatıdan düşen alevler onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

ABD'de skandal 'akım' devam ediyor Dünya Azerbaycan: Ermenistan silahlı güçlerine ait kışla imha edildi Dünya Karabağ'da 60'tan fazla askeri mevzi Azerbaycan ordusunun kontrolüne geçti Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya