İsrail Gazze'de kadın ve çocukları öldürdü! İşte vahşetin drone görüntüleri

İsrail ordusu, Gazze'de Filistinlileri hava saldırılarıyla öldürmeye devam ediyor. Dünyanın gözü önünde gerçekleşen vahşet her geçen gün artarken, gece yarısı düzenlenen saldırı da kadın ve çocukların da olduğu 12 kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusu ile İç İstihbarat Örgütü Şabak tarafından Gazze'ye düzenlenen hava saldırısında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu toplam 12 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı açıklamasında, Gazze'ye düzenlenen son İsrail saldırısında 12 şehit verildiği, 20 kişinin de çeşitli şekilde yaralandığı kaydedildi.

İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Kudüs Tugayları ise yaptığı açıklamada, lider kadrolarından 3 kişinin eşleri ve çocuklarıyla birlikte saldırılar sırasında öldürüldüğünü duyurdu.

Sudan'tan tahliye edilen vatandaşlar yurtta Dünya Papa'dan ilginç ritüel: Önce yıkadı sonra öptü | VİDEO Dünya Otobüsteki adamı görenler şaştı kaldı! Hık demiş Putin'in burnundan düşmüş Dünya Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya