Türk YouTuber Ali Ertuğrul ve Tolga Öztürk Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO

Pakistan'da yaşayan ve Çuf Çuf Hoca olarak bilinen Haq Khatteb Hussein tüm dünyada son günlerin en popüler isimlerinden. Türk YouTuber'lar Ali Ertuğrul ve Tolga Öztürk Hussein'in yanına gitti.

Binlerce kişiyi karşısında toplayarak onlara şifa dağıttığını iddia eden Hussein, üflemede çıkardığı ses nedeniyle Türkiye'de "Çuf Çuf Hoca" olarak tanınıyor.  YouTube'da içerik üreten Ali Ertuğrul Öztarsu ve Tolga Öztürk, Pakistan'da "Çuf Çuf Hoca"nın mekanına gitti. Orada yaşananları görüntüledi. 

İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya Gazze'de hastane bombalandı! Felaketin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı Dünya Erdoğan'ın yıllar önceki İsrail sözleri tekrar gündem oldu Dünya Gazze'deki sağlık çalışanı gözyaşlarını tutamadı Dünya Irak Musul'daki düğündeki facianın başladığı an! Dünya