Yeni Altay tankı nefes kesti! TSK'nın sınavına hazır

Yeni Altay tankında çalışmalar sona yaklaşıyor. Yerli mühendis grubu ve işçileriyle birlikte geliştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterinde olması için üretilen ALTAY Tankı, gazetecilere tanıtıldı. Altay Ana Muharebe Tankı’nın TSK’ya teslim edileceğini tarih belli oldu. BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş, Altay tankıyla ilgili tüm detayları açıkladı.

Türkiye’nin en detaylı, Avrupa’nın da sayılı motor test alanına sahipliği yapan, Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki General Ali Fuat Cebesoy Kışlası 1’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı üretim tesisleri, ALTAY Tankı için kapılarını gazetecilere açtı. Böylelikle ALTAY ilk kez görücüye çıktı. 

Adıyaman'da selin ardından başlatılan çalışmalarda Fatma Tekdal'ın cesedine ulaşıldı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiyalı gazeteciye hediye Gündem Selden etkilenen Balıklıgöl'deki balıklar "güvenli bölgede" Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem Ankara'da polisler ve terörist arasında çatışma çıktı Gündem