Dilan Polat evine yardım istemek için gelenlere ateş püskürdü: Polis çağırırım! | VİDEO

Lüks hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat, evine ve iş yerine gelerek yardım isteyenlere ateş püskürdü. "Haddinizi bilin evime nasıl gelirsiniz" diyen Polat, çektiği videoyu "Polisi çağırırım" notuyla paylaştı.

Dilan Polat bu kez kendisinden yardım istemek için evine ve işyerlerine gelenlere isyan etmesiyle gündeme geldi.

"HADDİNİZİ BİLİN, SANKİ DEVLETİ BEN YÖNETİYORUM"

Kişisel Instagram hesabından bir video paylaşan paylaşan Polat, yardım istemek için evine gelen kişiye ateş püskürdü.

"Evime nasıl geliyorsunuz? Haddinizi bilin. Tüm Türkiye’ye ben yetişemem ki" diyen Polat, "Sanki devleti ben yönetiyorum" dedi.

Dilan Polat'tan kocası Engin Polat'a yatak odasında dans! Eşini bakın nasıl izledi Magazin Yeniden evleniyorlar! Yalı Çapkını'ndan yeni tanıtım Magazin Sabancılara ziyaretçi akını VİDEO İZLE 3. Sayfa Hadise'den sütyensiz, külotlu ayna pozları Magazin Ebru Gündeş Kerem Alışık aşkı küllerinden doğar mı! Magazin Eylül, gözyaşları içinde isyan etti | VİDEO Magazin El ele görüntülendiler VİDEO Magazin Torreira ve Devrim Özkan'ın ev halleri Magazin Dilan Polat ağlaya ağlaya cezaevine girdi! O anlar kamerada Magazin Dilan Polat Engin ve Engin Polat tutuklandı 3. Sayfa Dilan Polat'ın Ferrari aracı dahil bütün araçları çekiliyor Magazin Bilal Hancı Esin Çepni'yi aldattı! Gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü anlar kamerada Magazin