Arda Güler ve ailesine skandal sözler!

Milyonların merakla beklediği Arda Güler transferi resmen açıklandı. Fenerbahçe, Arda Güler için 30 milyon Euro'yu kasasına koyacağını bildirirken, Real Madrid ise genç yıldızla 6 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Yılın transferini hazmedemeyenler Twitter sohbet odasında Arda Güler ve ailesi için skandal sözler sarf etti.

Fenerbahçe, Arda Güler için 30 milyon Euro'yu kasasına koyacağını bildirirken, Real Madrid ise genç yıldızla 6 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Yılın transferini hazmedemeyenler Twitter sohbet odasında Arda Güler ve ailesi için skandal sözler sarf etti. Bir kullanıcının, "İnşallah uçağı düşer, paramparça olurlar" gibi rezil sözleri büyük çaplı tepkilere neden oldu.

Ecem Dinçkal Michy Batshuayi'e bakışlarıyla ateş etti! Magazin Muslera ile Sehic birbirine girdi Spor Maçta anlamlı dakikalar Spor '3 kişi aynı anda penaltıyı Volkan Demirel atsın dedi' Spor '2008 jenerasyonu keşke daha uzun süre oynasaydı' Spor Sağ ayaklı küçük Adriano viral oldu! Spor Zaha İstanbul'da Spor Arda Güler'den 113'üncü saatte kurtarılan Mesut'a cevap var VİDEO Gündem 113'üncü saatte kurtarılan Mesut, Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e seslendi VİDEO Gündem Kalecinin kurnazlığı pes dedirtti - VİDEO Spor Kalecinin kurnazlığı pes dedirtti Spor Nihat Kahveci'den Arda Güler yorumu Spor