Ronaldo imza töreninde taraftara Arapça seslendi

Dünya futbolunun en pahalı sözleşmesine imza atan Cristiano Ronaldo için görkemli bir tören düzenlendi. Portekizli süper yıldız, imza törenine gelen taraftarlara Arapça seslendi. O anlar eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Manchester United ile olan kontratını sonlandırdıktan sonra Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına imza atan Ronaldo, futbol tarihinin en çarpıcı sözleşmesini yaptı.

2.5 yıllık anlaşma karşılığında toplamda 500 milyon euro kazanacağı ifade edilen Portekizli futbolcu için imza töreni düzenlendi.

Suudi Arabistan'a gelen Ronaldo için başkent Riyad'taki Mrsool Park Stadyumu'nda tören düzenlendi.
Törene Ronaldo'nun ailesi de katılırken, 38 yaşındaki futbolcunun açıklamaları kadar taraftara Arapça seslenmesi de dikkat çekti.

Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşması VAR kayıtları Spor DG Sivasspor - Galatasaray karşılaşması VAR kayıtları Spor Ata sporu ciritte bu kez atların rakibi motosikletliler oldu Spor '3 kişi aynı anda penaltıyı Volkan Demirel atsın dedi' Spor '2008 jenerasyonu keşke daha uzun süre oynasaydı' Spor Sağ ayaklı küçük Adriano viral oldu! Spor Zaha İstanbul'da Spor Arda Güler ve ailesine skandal sözler! Spor Ecem Dinçkal Michy Batshuayi'e bakışlarıyla ateş etti! Magazin Muslera ile Sehic birbirine girdi Spor Maçta anlamlı dakikalar Spor Arda Güler'den 113'üncü saatte kurtarılan Mesut'a cevap var VİDEO Gündem