ABD'de bir okulda yapılan LGBT dayatmasına veliden tepki: Oğlumu adam olması için yetiştiriyorum

ABD'de veli toplantısına giden bir anne, çocuğunun sınıfında asılı olan LGBT bayrağını söküp çöpe attı. Öğretmenin duruma tepki göstermesinin ardından, çocuğunu bu sapkınlıktan korumaya çalışan anne, "Bunun yeri çöp. Ben oğlumu bir adam olması için yetiştiriyorum. Bunu yapmaya hakkınız yok" dedi. Konu olan video sosyal medyada gündem oldu.

ABD'de kayda alınan bir video sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir anne, oğlunun olduğu sınıfa girerek duvarda asılı olan LGBT bayrağını çıkarıp çöpe attı.

"NEDEN BUNU SINIFA ASIYORSUNUZ?"

Kadının tepkisi karşısında "Hey, bekle! Ne yapıyorsun?" diyen öğretmene kadın "Bu tür şeyler vergi ödemiyorum. Neden bunu sınıfa asıyorsunuz?" diye çıkıştı.

"BU ÖĞRENCİLERİN BİR PARÇASI"

Öğretmenin "Bu öğrencilerin bir parçası" demesi üzerine de anne "Bu hiçbir şeyin bir parçası değil" dedi.

"BURASI BİR DEVLET OKULU, O NEDENLE ÇIK DIŞARI"

"Biz size tarih gibi gerekli şeylerin öğretilmesi için ödeme yapıyoruz" diyen kızgın anneye öğretmen "Burası bir devlet okulu, o nedenle çık dışarı" diyerek tepki gösterdi.

"BUNUN YERİ ÇÖP"

Ardından öğretmen bayrağı çöpten çıkarmaya çalıştı, ancak anne buna izin vermeyerek "Bunun yeri çöp" deyince öğretmen "Hayır senin çöpe girmen gerek" diyerek anneye tepki gösterdi.

"BEN OĞLUMU BİR ADAM OLMASI İÇİN YETİŞTİRİYORUM"

Bunun üzerine ise anne "Ben oğlumu bir adam olması için yetiştiriyorum. Senin bu bayrağı buraya asmanı istemiyorum" dedi.

 

"BURADA OTURUP SENİN BU TARZ ŞEYLER ÖĞRETMENİ ENGELLEYECEĞİM"

Öğretmenin güvenliği çağırmasının üzerine ise anne "Burada oturup senin bu tarz şeyler öğretmeni engelleyeceğim. Git tarih öğret lütfen" sözlerine yer verdi.

Oğlunun olaya müdahale etmeye çalışması üzerine ise kadın "Oğlum başarısız ise bu senin suçun çünkü sen ABD bayrağının üstüne bunu asmışsın" diyerek tepkilerine devam etti.