ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı

ABD'nin Maryland eyaletinde yük gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nden nehre düşen şahıslardan ikisinin daha cansız bedeni bulundu.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı
  • Maryland emniyetinden yapılan açıklamaya göre, 35 ve 26 yaşlarındaki 2 erkeğin cesetlerine 8 metre derinlikteki pikabın içinde ulaşıldı.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 1

  • Açıklamada, enkaz nedeniyle dalgıçların arama kurtarma çalışmalarını sürdürmelerinin güvenli olmadığı kaydedilerek, bu yüzden çalışmalarda enkaz çıkarmaya odaklanılacağı vurgulandı.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 2

OLAYIN GEÇMİŞİ

  • ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü'ne dün yerel saatle 01.30 civarında büyük bir kargo gemisi çarpmış, olayın ardından gemide yangın çıkmıştı.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 3

  • Yaklaşık 2,57 kilometre uzunluğundaki köprünün büyük bir kısmı çarpma sonucu çökmüş, köprü üzerindeki birçok araç Patapsco Nehri'ne düşmüştü.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 4

  • Maryland Ulaşım Müdürlüğünden yapılan açıklamada, köprüye çıkan tüm yolların çift taraflı trafiğe kapalı olduğu bildirilmişti.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 5

  • Kazanın ardından eyalette "acil durum" ilan edilmiş, ekipler kaza sırasında köprüde onarım işleri yapan 8 inşaat işçisinden 2'sini kurtarmıştı.

ABD'de köprü faciası! Nehre düşen 2 kişinin daha cesedine ulaşıldı - Resim : 6

"Başvuru süreci tamamlandı. Bakanlık tarihimizdeki tek seferde en büyük personel alımını yapıyoruz. Nisan ayı içerisinde atamaları gerçekleştireceğiz. Değişen ihtiyaçlara göre hizmetlerimizin niteliği ve kalitesi her geçen gün artıyor. Yeni mesai arkadaşlarımızla milletimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz."

 

Moskova saldırısında onlarca hayatı kurtaran Müslüman genç Türkiye'den Gazze'ye 8. yardım gemisi yola çıktı İsrail ve ABD, görüşme için tarih belirleyecek Fransa'da PKK destekçileri havalimanı birbirine kattı