ABD'de vahşet bitmiyor! Silahlı saldırıda 2 kişi öldü

Özgürlükler ya da rüya ülkesi diye yıllarca pazarlanan ABD'de vahşet bitmek bilmiyor. Okullara, hastanelere, konserlere yapılan silahlı saldırıların ardı arkasının kesilmediği ABD'de bir olay daha yaşandı. Teksas'ın Austin şehrindeki alışveriş merkezinde gerçekleşen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

ABD'de vahşet bitmiyor! Silahlı saldırıda 2 kişi öldü

ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Şehrin acil sağlık hizmetleri yetkililerince alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

ABD'de vahşet bitmiyor! Silahlı saldırıda 2 kişi öldü - Resim : 1

Polis yetkilileri de X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, olay yerinin güvenliğinin sağlandığını ancak saldırganın henüz yakalanmadığını kaydetti.

Polis, olaya şahit olanların herhangi bir fotoğraf ya da görüntüye sahip olmaları halinde kendilerine başvurmaları çağrısında bulundu.

ABD'de vahşet bitmiyor! Silahlı saldırıda 2 kişi öldü - Resim : 2

Prigojin’in son görüntüsü ortaya çıktı Bakan Hakan Fidan'dan tahıl anlaşması mesajı! Putin ile Erdoğan 4 Eylül'de bir araya gelecek İngiltere'nin yeni Savunma Bakanı belli oldu