ABD'de yaşayan Müslümanlar, 2024 yılındaki seçimler için Biden'a karşı kampanya başlattı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Müslümanlar, 2024 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde, özellikle çekişmeli geçmesi beklenen Minnesota, Arizona, Wisconsin, Florida, Georgia, Nevada ve Pennsylvania eyaletlerinde ABD Başkanı Joe Biden’a karşı kampanya yürütüyor.

ABD'de yaşayan Müslümanlar, 2024 yılındaki seçimler için Biden'a karşı kampanya başlattı
  • ABD'de yaşayan Müslümanlar, 2024 yılında yapılacak seçimlerde Joe Biden'a karşı kampanya yürütüyor.
  • Müslümanlar, İsrail'in Gazze saldırılarına verdiği destek nedeniyle, “#AbandonBiden” (Biden’i terk et) adıyla bir kampanya başlattı.
  • Demokratlar ile Cumhuriyetçiler arasındaki yarışın çekişmeli geçmesi beklenen Minnesota, Arizona, Wisconsin, Florida, Georgia, Nevada ve Pennsylvania’da Biden’a karşı seçim kampanyası yürütme kararı alındı.
  • Söz konusu eyaletlerdeki 2020 başkanlık seçim sonuçlarını ve Müslüman-Arap seçmen sayılarını değerlendiren Axios, Müslüman seçmenlerin küçük bir kısmının bile Biden karşıtı bloğa geçmesi halinde, Demokratların işinin bu eyaletlerin bazılarında çok zorlaşacağı bilgisini paylaştı.
ABD Joe Biden
'Çok fazla çocuk kaybı var' ABD savaş gemisi vuruldu Gazze'deki can kaybı yükseldi İsrail askerleri 12 yaşındaki çocuğu tutukladı