Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sorunlarına çözüm bulması için geneleve davet edildi

Daha önce katıldığı Federal Meclis'teki bir tartışmada fuhuşun azaltılması gerektiğini, para ile seks yapmanın 'normal bir durum olarak görülmemesi gerektiğini' ve kadınların bedenlerini erkeklere satma ihtimalinin bir feminist olarak kendisini her zaman kızdırdığını söyleyen Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sektöründeki sorunları çözmek üzere bir geneleve davet edildi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sorunlarına çözüm bulması için geneleve davet edildi
  • Almanya Başbakanı Olaf Scholz, daha önce Federal Meclis'teki bir tartışmada fuhuşun azaltılması gerektiğini, para ile seks yapmanın 'normal bir durum olarak görülmemesi gerektiğini' ve kadınların bedenlerini erkeklere satma ihtimalinin bir feminist olarak kendisini her zaman kızdırdığını söylemişti.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sorunlarına çözüm bulması için geneleve davet edildi - Resim : 1

  • Alman Seks İşçileri Birliği, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u fuhuş sorunlarına birlikte çözüm bulmak üzere bir geneleve davet etti.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sorunlarına çözüm bulması için geneleve davet edildi - Resim : 2

  • Alman Seks İşçileri Birliği internet sitesinde Scholz'a hitaben yapılan açıklamada, "Size uzmanlığımızı sunmak ve sizi Berlin'deki bir genelevi gezmeye ve tartışmaya davet etmek istiyoruz" denildi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz fuhuş sorunlarına çözüm bulması için geneleve davet edildi - Resim : 3

  • Sendika, insan kaçakçılığı, cinsel istismar ve sömürünün kabul edilemezliği konusunda Şansölyenin tutumunu paylaştığını ancak çalışanlarının iddia edildiği gibi bunu yapmadığını, gerçekte 'iyi ve değerli hizmetler sunduğunu' belirtti.
Erdoğan'ın Berlin'deki konuşması dünya basınında! Şifa Hastanesi'ndeki siviller ölümle burun buruna! 8 gündür aç ve susuzlar İsrail'in saldırıları devam ediyor 5 ülke İsrail için resmen harekete geçti!