Aracı ters döndü: İsrailli ırkçı Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı

Filistinli esirlerin öldürülmesi gibi aşırı sözleriyle öne çıkan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, otomobiliyle geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.

  • "Filistinli esirler idam edilsin" sözleriyle skandal çağrıda bulunan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in aracı kaza yaptı.

Aracı ters döndü: İsrailli ırkçı Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı - Resim : 1

  • Kazada Irkçı Ben Gvir hafif şekilde yaralanırken tedavi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
  • O anlara ait görüntüler sosyal medyada yayılırken görüntülerde, Gvir'in yerde yattığı ve arabasının devrildiği görülüyor.

Aracı ters döndü: İsrailli ırkçı Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı - Resim : 2

SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

  • Öte yandan geçtiğimiz günlerde (25.04.2024) Başkent Tel Aviv'de İsrailliler Hamas ile esir takası için eylem yapıyordu. Gazze'de herkesin sivil asker ayırt edilmeksizin hedef alınmasını savunan İsrail İç Güvenlik Bakanı Ben Gvir de eylem alanındaydı.
  • Arabanın üzerine çıkarak insanları selamlamaya çalışan bakana protestocular saldırdı. Korumalar son anda Ben Gvir'i makam aracına bindirmeyi başardı.
  • O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Aracı ters döndü: İsrailli ırkçı Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı - Resim : 3

"FİLİSTİNLİ ESİRLER İDAM EDİLSİN" DEMİŞTİ

  • Ayrıca 18.04.2024 tarihinde israil Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı sağcı Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için doğru çözümün terörist olarak tanımladığı Filistinli esirlere idam cezasının uygulanması olduğunu savunmuştu.
Mısır, ateşkes anlaşması için İsrail'e heyet gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti iptal mi? Dünya Bankası 2024 raporunda uyardı! Hacı adayları dikkat! Diyanet e-Devlet'ten kafile ve uçuş bilgilerini duyurdu