Belediye deprem yardımlarını sattı! Skandalı Airtag ortaya çıkardı

Meksika'da bir gazeteci, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Türkiye'ye pirinç ve tuvalet kağıdı yardımında bulunmak için Mexico City belediyesine malzeme verdi. Bir süre sonra bağışlanan malzemelerin kaybolduğu bildirildi. Bunun üzerine kayıp eşyalarını bulabilmek için Airtag kullanan kadın ürünleri takip etti ve belediyenin bu ürünleri markette sattığını öğrendi.

Akıllara durgunluk veren olay Meksika'da yaşandı. 6 Şubat tarihinde Türkiye'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası dünyanın dört bir yanından yardım kolileri ve ekipler gelmişti. 

Bu dön emde Meksika'da gazetecilik yapan Pamela Cerdeira isimli kadın, Türkiye'ye göndermek üzere, Mexico City belediyesine tuvalet kağıdı ve pirinç bağışında bulundu.

Bir süre sonra gönderdiği malzemelerin kaybolduğunu öğrenen kadın Airtag kullanarak malzemelerinin peşine düştü. 

Airtag ile ürünleri takip eden kadın, belediyenin ürünleri Türkiye'ye göndermediğini ve markete sattığını öğrendi. 

deprem Kahramanmaraş
Fransa'da çocuk parkında bıçaklı saldırı! Vahşette 8 çocuk yaralandı Yürüyen merdiven kazası kamerada Ukrayna'da vurulan Kahovka Barajı'nın çevresindeki evler sular altında kaldı CIA Başkanı Burns'ten Yunanistan'a dikkat çeken ziyaret! Dünya basını konuşuyor; Neden şimdi?