İsrail askerlerince öldürülen Filistinli hamile kadının bebeğini doktorlar kurtardı

İsrail ordusu tarafından öldürülen Filistinli hamile kadının bebeğini Gazzeli doktorlar hayata döndürdü.

  • İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir evi hedef alan bombalı saldırısında hamile bir Filistinli kadın yaşamını yitirirken, karnındaki bebeği Gazzeli doktorlar tarafından kurtarıldı.
  • Refah kentindeki Kuveyt Hastanesi’nde doktorlar, İsrail ordusunun bombardımanında hayatını kaybeden Filistinli bir hamile kadına yaptıkları müdahaleyle bebeğini kurtardı.

İsrail askerlerince öldürülen Filistinli hamile kadının bebeğini doktorlar kurtardı - Resim : 1

  • Sosyal medyada yayılan görüntülerde, sağlık ekiplerinin, İsrail bombardımanında ölen annesinin rahminden kurtarılan bir bebeği hayata döndürdüğü anlar görüntülendi.
  • İsrail ordusunun Refah kentine yönelik saldırılarında çok sayıda ölü ve yaralı da Refah’taki Ebu Yusuf en-Neccar hastanesine nakledilmişti.
  • Görgü tanıkları, İsrail ordusunun Refah kentinin kuzeyindeki Hirbet el-Ades bölgesinde Filistinli sığınmacı bir ailenin yer aldığı bir tarım arazisini hedef aldığını aktarmıştı.
Filistinli çocuk boğazları düğümledi! Su damlalarıyla şişesini doldurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 yıl sonra kritik temas! İsrail'de on binlerce kişi gösteri düzenleyerek hükümetin istifasını istedi ABD'den TikTok yasağına onay!