Kuruçeşme'de görüntülenen Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı: Orası beni çok etkiler

Kuruçeşme'de markette görüntülenen Yıldız Tilbe, ünlülerin deprem bölgelerine gitmesi hakkında konuşurken yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Tilbe, "Kalbim onlarla, Allah yardımcıları olsun. Bugün onlara, yarın bize. Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim" dedi. Başarılı sanatçı daha önceden Bir Kira Bir Yuva kampanyası aracılığıyla 12 depremzede ailenin birer yıllık kiralarını karşılamıştı.

Kuruçeşme'de görüntülenen Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı: Orası beni çok etkiler

Kuruçeşme'deki bir markette görüntülenen Yıldız Tilbe, ünlü isimlerin deprem bölgelerine gitmesi hakkında konuştu.

"BEN GİDEMEM ÇOK ZORLANIRIM"
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "Ne güzel, çok güzel bir şey bir arada olmak, yardımlaşmak... Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim. Orası beni çok etkiler. Zorlanırım" dedi. Tilbe, açıklamaları ile dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Kuruçeşme'deki bir markette objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yıldız Tilbe, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Kuruçeşme'de görüntülenen Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı: Orası beni çok etkiler - Resim : 1

"DEPREM BÖLGESİNE GİDEMEM BEN"
Yaşanan deprem felaketleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, "Allah beterinden korusun. Deprem bölgesine gidemem ben. Kalbim onlarla, Allah yardımcıları olsun. Her yeri Allah beterinden korusun. Bugün onlara, yarın bize. Bakın, herkes alışverişini yaptı, evine gitti ve yemeğini pişirdi değil mi? Allah'ın dediği olur ama korkuyoruz yani" dedi.

Sezen Aksu'nun da Hatay'da olduğu hatırlatılan Tilbe, "Ne güzel, çok güzel bir şey bir arada olmak, yardımlaşmak... Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim. Orası beni çok etkiler. Zorlanırım" şeklinde konuştu.

Kuruçeşme'de görüntülenen Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı: Orası beni çok etkiler - Resim : 2

12 AİLENİN BİR YILLIK KİRASINI KARŞILAMIŞTI
Yıldız Tilbe, Bir Kira Bir Yuva kampanyasına elinden geleni yapmak istediğini belirterek ''Allah bütün aç açıkta sokakta kalanlara yardım etsin inşallah ama biz de elimizden geleni yapalım. Bir talebim olacak benim ben 10 ya da 12 ailenin birer yıllık kiralarını üstlenmek istiyorum. Bu kiraya geçen ailelerle de görüşmek istiyorum. Çünkü sadece kiralarını değil, yıl içinde başka belli başlı ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Zehirlemeye devam ediyorlar! AB 20 Mart'ta Türkiye için toplanıyor Endonezya’da Merapi Yanardağı'nda patlama! O anlar saniye saniye görüntülendi Çin'in yeni başbakanlık koltuğuna Li Qiang atandı