Mucizevi kurtuluş: Uçak kazasından 40 gün sonra canlı bulundu!

1 Mayıs tarihinde Kolombiya'daki Amazon ormanlarına düştüğü belirtilen ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan uçak kazasından 40 gün sonra mucizevi bir haber geldi. Yolcular arasında bulunan 12 aylık bir bebek ile yaşları 9 ila 13 arasında değişen 4 çocuğa 40 gün sonra canlı bir şekilde ulaşıldı.

Mucizevi kurtuluş: Uçak kazasından 40 gün sonra canlı bulundu!

Kolombiya'da 1 Mayıs tarihinde 7 kişilik bir uçağın düşme haberi ülke basınına düşmüştü. Kaza, ağaçların 40 metreye kadar büyüdüğü ve yağışların şiddetli olduğu Guaviare ve Caqueta arasındaki sınırda meydana geldi. Yetkililer, kazanın sebebini henüz açıklamadı. Uçak, Kolombiya'da San Jose del Guaviare'ye uçuyordu.

Amazon ormanlarına düşen uçağın enkazına 17 Mayıs tarihinde ulaşıldı. Orada pilot dahil olmak üzere 3 yetişkinin cansız bedeni bulundu. Ancak uçağın içinde olan dört çocuk tespit edilemedi. Onlara ulaşabilmek için geniş bir arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Mucizevi kurtuluş: Uçak kazasından 40 gün sonra canlı bulundu! - Resim : 1

UFAK ÇAPLI BİR MUCİZE

Annelerini kazada kaybeden dört çocuk, kazadan kırk gün sonra canlı olarak bulundu. Askeri kaynaklar cuma günü Kolombiya basınına verdiği demeçte, çocukların ormanda 40 gün tek başlarına kaldıktan sonra sağ olarak bulunduklarını söyledi. Açıklamada çocukların susuz kaldıkları ve böcek ısırıkları olduğu ancak bunun dışında durumlarının iyi olduğu söyledi.

Mucizevi kurtuluş: Uçak kazasından 40 gün sonra canlı bulundu! - Resim : 2
Kurtulan çocuklar ve ekipler

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm ülke için büyük sevinç! 40 gün önce Kolombiya ormanlarında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu" dedi.

Mucizevi kurtuluş: Uçak kazasından 40 gün sonra canlı bulundu! - Resim : 3
Petro'nun tweeti
Epilepsi tedavisinde büyük başarı! Dönüm noktası olabilir Koca yürekli boksör: İnsanları ve hayvanları kurtardı! İsveç'ten "NATO" kararı İtalya, Türk bayraklı gemiye operasyon düzenledi