Tarihi açıklama geldi! UFO varlığını kabul eden NASA, görüntüleri yayınladı

Uzun zamandır gizemi çözülemeyen uçan metal kürenin görüntülerini paylaşan NASA, UFO'ların varlığını kabul etti! İşte UFO'nun o görüntüleri..

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yıllardır merak konusu olan UFO'larla ilgili tarihi açıklamayı yaptı.

NASA'nın 'tanımlanamayan hava olayları' olarak nitelendirdiği ve çoğunluğu UFO olarak belirtilen iddiaları değerlendirmek için geçen yıl kurulan NASA paneli, önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen rapor öncesinde halka açık toplantı gerçekleştirdi.

CNN International kanalında söz konusu tarihi toplantı "NASA, bugün UFO'lar üzerine tarihi bir açıklama yapacak" sözleriyle duyurdu.

Uzun zamandır dünyanın farklı noktalarında görülen uçan daireler ve uzaylılar kavramıyla ilişkilendirilen UFO terimi, hükümet tarafından tanımlanamayan anormal fenomen anlanıma gelen "UAP" olarak değişitirilmişti.

Tarihi açıklama geldi! UFO varlığını kabul eden NASA, görüntüleri yayınladı - Resim : 1

Geçen yıl "UAP'lerin dünya dışı kökenliği olduğuna dair kanıt yok" diyen NASA, bugün UFO'ların varlığını kabul ettiğini bildirdi.

Açıklanan UFO'nun teknik özellikleri şöyle ölçüldü:

Tarihi açıklama geldi! UFO varlığını kabul eden NASA, görüntüleri yayınladı - Resim : 2

Rusya'nın füzesi Kiev'de otoyola düştü Erdoğan ve Putin görüşecek "Son savaş gemileri de imha edildi" İngiliz dergi The Economist'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'U' dönüşü