AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri değişti mi?

AÖF ikinci dönem kayıt yenileme dönemi 13 Şubat - 2 Mart tarihlerindeydi. Kayıtlar tamamlandıktan sonra öğrenciler, sınavları beklemeye başladı. Vizeler, Nisan ayında yapılacak. Mayıs ayında yapılacak final sınavları, seçim takvimi ile çakışıyor mu, sınavlar ertelenir mi merak ediliyor. Peki, AÖF sınavları nasıl olacak? Online mı yüzyüze mi? İşte Açıköğretim bahar dönemi sınav takvimi...

AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri değişti mi?

Anadolu Üniversitesi AçıkÖğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıtları 2 Mart'ta sona erdi. Öğrenciler, kayıt yenileme ve sınav merkezi için son tercihlerini bu tarihe kadar yaptılar. YÖK'ün üniversitelerin online olacağı açıklaması sonrasında AÖF sınavları da online olur mu beklentisi oluştu. Peki, AÖF sınavları nasıl olacak? AÖF vize ve final tarihleri değişti mi?

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

Üniversitelerin ikinci döneminin online olacak olması sonrasında AÖF sınavları da online olur mu sorulmaya başlandı. Konuya dair Anadolu Üniversitesinden bir açıklama henüz yapılmadı.

AÖF VİZE - FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF vize sınavları 15-16 Nisan'da yapılacak. Final sınavları ise 27-28 Mayıs'ta yapılacak. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin ikinci tura kalması halinde 2. tur seçimin 28 Mayıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Bu durumda AÖF final sınav tarihleri değişebilir.

MSÜ sınav giriş belgesi yayınlandı mı? 3 ilde daha eğitim öğretim yeniden başlıyor 2023 Nisan tatili ne zaman? 2023 YKS TYT, AYT konuları nedir?