AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

AÖF soru cevap anahtarı, hafta sonu Açık Öğretim vizelerine giren öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Başarı notuna yüzde 30 katkısı olan AÖF ara sınavı, 23-24 Mart tarihlerinde 3 oturumda yapıldı. Sınav sonrasında öğrenciler, AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak sorgulamaya başladı. Peki, AÖF sınav soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar...

AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

AÖF bahar dönemi ara sınavı 23-24 Mart tarihlerinde yapıldı. Çoktan seçmeli yapılan sınav sonrasında gözler Açık Öğretim Fakültesine çevrildi. Öğrenciler, notlarını hesaplamak için AÖF sınav soru cevap anahtarının yayınlanmasını bekliyor. Peki, AÖF soru cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 

AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 1

AÖF SORU CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

AÖF soru cevap anahtarı, genelde sınavdan sonraki hafta içi yayımlanıyor. Net bir tarih olmamakla birlikte bu hafta içinde ekampus.anadolu.edu.tr adresinden öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor.

AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 2

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

AÖF ara sınavları 24-25 Mart tarihlerinde yapıldı. Akademik takviminde yer almayan AÖF sınav sonuç tarihi, genelde sınavlardan iki hafta sonra belli oluyor. AÖF sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğreniliyor.

AÖF soru cevap anahtarı yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 3

AÖF DERS GEÇME NOTU 2024

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.

84-100 —>AA  Geçer

77-83 —->AB  Geçer

71-76 —->BA  Geçer

66-70 —->BB  Geçer

61-65 —->BC  Geçer

56-60 —->CB  Geçer

50-55 —->CC  Geçer

46-49 —->CD  Koşullu Geçer

40-45 —->DC  Koşullu Geçer

33-39 —->DD  Koşullu Geçer

0-32 —->FF  Kalır

YKS ek başvuru ne zaman 2024? Kimler başvurabilir, başvuru ücreti ne kadar? AÖF sınavı saat kaçta başlıyor, ne kadar sürüyor? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? MSÜ tercihleri ne zaman 2024? MSÜ taban puanları açıklandı mı? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk parası ne kadar oldu, zam geldi mi?