AÖF soru cevaplar yayınlandı mı? 2024 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

AÖF sınav sonuçları, Açık Öğretim öğrencileri tarafından heyecanla bekleniyor. AÖF bahar dönemi ara sınavı, 23-24 Mart tarihlerinde yapıldı. Başarı notuna yüzde 30 katkısı olan vize sınavına ait soru ve cevapların yayınlanması bekleniyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF soru cevaplar yayınlandı mı? 2024 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Bahar Dönemi ara sınavı 23-24 Mart tarihlerinde yapıldı. AÖF vize sınavı üç oturumda yapıldı. Sınavdan sonra öğrenciler, AÖF soru cevap anahtarının yayınlanmasını bekliyor. Peki, AÖF soru cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

AÖF soru cevaplar yayınlandı mı? 2024 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 1

AÖF SORU CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

AÖF soru cevap anahtarı henüz yayınlanmadı. AÖF soru cevap anahtarı, genelde sınavdan sonraki hafta içi yayımlanıyor. Net bir tarih olmamakla birlikte bu hafta içinde ekampus.anadolu.edu.tr adresinden öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor.

AÖF soru cevaplar yayınlandı mı? 2024 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 2

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

AÖF ara sınavları 24-25 Mart tarihlerinde yapıldı. Akademik takviminde yer almayan AÖF sınav sonuç tarihi, sınavlardan iki hafta sonra belli oluyor. AÖF sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğreniliyor.

AÖF soru cevaplar yayınlandı mı? 2024 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 3

AÖF DERS GEÇME NOTU 2024

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.

84-100 —>AA  Geçer

77-83 —->AB  Geçer

71-76 —->BA  Geçer

66-70 —->BB  Geçer

61-65 —->BC  Geçer

56-60 —->CB  Geçer

50-55 —->CC  Geçer

46-49 —->CD  Koşullu Geçer

40-45 —->DC  Koşullu Geçer

33-39 —->DD  Koşullu Geçer

0-32 —->FF  Kalır

YÖK'ten denklik için yeni düzenleme YDUS 2. Dönem ek tercih nasıl yapılır? Ek tercih ücreti ne kadar? Bursluluk sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS başvuruları ne zaman 2024?