AÖL soru cevapları ne zaman yayınlanır? 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları, bugün ve yarın yapılacak sınavlara girecek Açık Lise öğrencileri tarafından araştırılıyor. AÖL 2. dönem sınavı 16 Mart -17 Mart tarihlerinde yapılacak. Yüz dakika süre verilen AÖL sınavında 20 soru sorulacak. Peki, AÖL sınav soru cevapları ne zaman yayınlanır? AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından verilen tarihler...

AÖL soru cevapları ne zaman yayınlanır? 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Kurumlarında okuyan öğrenciler, bu hafta 2024 AÖL 2. dönem sınavı yapılacak. Açık Lise sınavı üç oturumda yapılacak. Sınavlar, bugün 10 ve 14'de olmak üzere iki oturum, 17 Mart Pazar günü ise saat 10'da son oturum gerçekleştirilecek. Öğrenciler, sınav öncesinde AÖL soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanır, sonuçlar ne zaman belli olacak merak etmeye başladı.

AÖL soru cevapları ne zaman yayınlanır? 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

AÖL SORU CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem cevap anahtarının 21 Mart Perşembe günü açıklanacağını duyurdu.

AÖL soru cevapları ne zaman yayınlanır? 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. MEB, AÖL 2. dönem sonuçlarının 17 Nisan'da açıklanacağı duyurdu. 

AÖL soru cevapları ne zaman yayınlanır? 2024 AÖL 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesi üzerinden erişime açılmaktadır. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmemektedir.

1 Nisan tatil mi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2024 AÖF bahar dönemi ara sınavı ne zaman? YDS sınav giriş belgesi yayımlandı: 2024-YDS/1 sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? Yaz tatili ne zaman başlıyor? 2024 okullar ne zaman kapanıyor?