ATA AÖF ara sınav soru cevap anahtarı yayımlandı: 2024 ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF ara (Vize) Sınavı 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde, üç oturumda, yüz yüze yapıldı. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, ara sınav soru ve cevaplarını öğrencilerin erişimine açtı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

ATA AÖF ara sınav soru cevap anahtarı yayımlandı: 2024 ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF vize sınav sonuç tarihi merak ediliyor. 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. Her sınav için öğrencilere yarım saat süre verildi. Başarı notuna katkısı katkısı %30 olan ara sınav puanı değerlendirme sonrasında belli olacak. Peki, ATA AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF vize sınav soru cevap kağıdına nasıl erişilir? 

ATA AÖF ara sınav soru cevap anahtarı yayımlandı: 2024 ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

ATA AÖF SINAV SORU CEVAP KAĞIDI GÖRÜNTÜLEME

Ara (Vize) Sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Öğrenciler, ATA AÖF Öğrenci Bilgi Sistemi olan OBS'ye TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak soru cevap anahtarını görebilir. Sınav sorularına ÖYS'den (Öğrenme Yönetim Sistemi) 01 Mayıs 2024 Çarşamba Günü saat 17.00'a kadar itiraz edilebiliyor.

ATA AÖF soru cevap anahtarı için tıklayınız

ATA AÖF ara sınav soru cevap anahtarı yayımlandı: 2024 ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF ara sınavı, 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde yapıldı. Fakat sınav sonuçları için Atatürk Üniversitesi tarafından verilen net bir tarih yok. ATA AÖF sınav sonuçları, genelde sınavdan iki hafta sonraki zaman içinde açıklanıyor. 

EKPSS soru cevap anahtarı yayımlandı: 2024-EKPSS sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Ortaöğretim KPSS ne zaman? KPSS lisans ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? E-YDS İngizce, İtalyanca, İspanyolca sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM EKPSS, temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açtı