ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları sorgulama ekranı

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavı 25-26 Kasım'da yapıldı. Sınava katılan binlerce öğrenci, sınav soru cevapları ile netlerini hesaplamaya çalıştı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları sorgulama ekranı

ATA AÖF ara sınav sonuçları, sınava giren öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Güz dönemi vize sınavı, başarı notuna yüzde 30 katkısı bulunuyor. Atatürk Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ATA AÖF ara sınavını değerlendirme işlemleri devam ediyor. Peki, ATA AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı ve final sınavı tarihleri...

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları sorgulama ekranı - Resim : 1

ATA AÖF ARA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

ATA AÖF vize sınav sonuçları için bir tarih resmi olarak açıklanmadı. Genelde sınav sonuçları, sınavdan 10-15 gün sonrasında belli oluyor. Bu doğrultuda ATA AÖF sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. 

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları sorgulama ekranı - Resim : 2

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürüyor. ATA AÖF sınav sonuçlarına https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden veya ÖYS, AtaMeta uygulamasının “Sınav İşlemleri” katı, ATA-AOF Mobil ve ATAAOF OYS uygulamalarından ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları sorgulama ekranı - Resim : 3

GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı
I.Oturum
13 Ocak 2024 Saat: 09.30
II.Oturum
13 Ocak 2024 Saat: 14.00
III.Oturum
14 Ocak 2024 Saat: 09.30

YKS başvuruları ne zaman başlıyor? 2024 üniversite sınavı ne zaman? Üniversitelerde iki bölüm kaldırıldı Yarı yıl tatili tarihi MEB tarafından açıklandı! İşte okulların kapanacağı tarih 2023-ALES/3 sınav sonuçları açıklandı! İşte sonuç ekranı