AUZEF vize sınavları ne zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır?

AUZEF vize sınav tarihi yaklaşıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi olan AUZEF Bahar Dönemi vize sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler, AKSİS üzerinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebiliyor. Peki, AUZEF vize sınavları ne zaman? İşte AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

AUZEF vize sınavları ne zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır?

 İstanbul Üniversitesi, AUZEF ara sınav giriş belgesinin yayımlandığını duyurdu. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sitesinden AKSİS ile öğrenci girişi yapılarak AUZEF vize sınav giriş yeri öğrenilebilecek. Peki, AUZEF ara sınavı ne zaman? AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 

AUZEF vize sınavları ne zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır? - Resim : 1

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL, NEREDEN ALINIR?

AUZEF Bahar Dönemi ara sınavı giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF vize sınavları ne zaman? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır? - Resim : 2

AUZEF VİZE SINAVI NE ZAMAN?

2023-2024 AUZEF Bahar Dönemi ara sınavı (vize) 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 29 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde, yıl sonu (Telafi Sınavları) 3 - 4 Ağustos 2024 tarihlerinde uygulanacak.

AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? MEB yine müfredatı değiştirdi BİLSEM bireysel değerlendirme ne zaman başlayacak? Üniversite sınavı ne zaman 2024? YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?