Bekçilik sonuçları belli oldu mu?

Bekçi alımı başvuruları 18 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde alındı. 2023'ün ilk Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için başvuran binlerce aday, bekçi başvuru sonuçlarının açıklanacağı günü merak ediyor ve pa.edu.tr sitesini her gün ziyaret ediyor. Peki, bekçilik sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sonuçları belli oldu mu?

Bekçi olmak isteyen adaylar, 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurusun yaptı ve sonuçları bekliyor. Polis Akademisi tarafından yılın ilk bekçi alımında 1250 erkek bekçi alımı yapılacak. Peki, bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte bekçi alımına dair detaylar...

BEKÇİLİK BAŞVURULARI BELLİ OLDU MU, NE ZAMAN?

Bekçilik başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Önceki dönemlerde başvuru bitiminden yaklaşık bir ay sonra bekçi başvuru sonuçları belli oluyordu.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

26 ilimize (1.250) erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için başvurular 18 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde alındı. Başvuruların sonuçları www.pa.edu.tr adresinden ilan edilecek.

12 üniversiteye yeni rektör MEB'den lise öğrencileri için mobil uygulama geliştirildi: Dersler Cepte ÖSYM sıkça sorulan soruları cevapladı! YKS başvuru ücreti ne kadar, en son ödeme tarihi nedir?