2023 DGS ek tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

DGS ek yerleştirme sonuçları için gözler ÖSYM'de. 2023 DGS sonuçlarına göre tercihleri doğrultusunda lisans programına yerleşemeyenler 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde ek tercihlerini yaptı. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

2023 DGS ek tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

DGS ek tercih sonuçları merakla bekleniyor. İlk tercihleri sonrasında lisans bölümüne dikey geçiş yapamayan öğrenciler, boş kontenjanlar için ek tercihlerini yaptı. Ek tercih süreci sonrasında öğrenciler, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklayacak merak ediyor. İşte DGS ek tercih yerleştirme sonuçları son durum...

2023 DGS ek tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek yerleştirme sonuçları geçen yıl, bir haftada açıklanmıştı. Bu yıl DGS ek tercih süresi 4 Ekim'de sona erdi. Buna göre bu hafta içi 2023 DGS ek yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından duyurulması bekleniyor.

2023 DGS ek tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

DGS ek yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Adaylar, TC kimlik numarası ve aday şifreleri ile 2023 DGS ek tercih sonuçlarını öğrenebilecek.

ÖSYM
"Üniversitelerimizin baskıyla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" Son dakika! YÖK Başkanı Özvar: Üniversiteye başvuru sayısı 3 milyon 527 bine yükseldi Okullar ara tatile ne zaman girecek 2023? Kasım ata tatili ne zaman, kaç gün? KYK 7. yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu?