DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak? ÖSYM 2023 DGS ek tercihleri sonuç tarihi

DGS ek yerleştirme tercih süreci sona erdi. Adaylar, 29 Eylül - 4 Ekim tarihlerinde DGS ek tercihlerini yaptı. Dün gece yarısına kadar ödeme süresi verilen DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. İşte ÖSYM 2023-DGS ek tercih sonuç tarihi...

DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak? ÖSYM 2023 DGS ek tercihleri sonuç tarihi

DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Dikey Geçiş Sınavı ile ön lisans eğitimlerini lisans düzeyine çıkarmak isteyen üniversite adaylar, DGS ek tercihlerini yaptı. 29 Eylül'de başlayan ek tercih süreci 4 Ekim'de sona erdi. Peki, DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak? ÖSYM 2023 DGS ek tercihleri sonuç tarihi - Resim : 1

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek yerleştirme sonuçları için ÖSYM tarafından verilen net bir tarih yok. Geçen yıl, 10 Ekim'de biten ek tercihler, 17 Ekim'de sonuçlanmıştı. Bu doğrultuda 2023 DGS ek yerleştirme sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak? ÖSYM 2023 DGS ek tercihleri sonuç tarihi - Resim : 2

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

DGS ek yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Adaylar, TC kimlik numarası ve aday şifreleri ile 2023 DGS ek tercih sonuçlarını öğrenebilecek.

ÖSYM
SGK 1392 sözleşmeli personel yerleştirme tercihleri nasıl yapılır? Kimler yapabilir? AÖL kayıt yenileme ve ilk kayıt ne zaman sona eriyor? 2023-2024 AÖL 1. dönem sınav tarihleri nedir? İBB burs başvuru ekranı: Burs başvurusu kimler yapabilir? KYK burs başvurusu için gözler e-devlette! KYK burs başvurusu ne zaman başlıyor?