Kaymakamlık sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı! 2023 Kaymakamlık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kaymakamlık sınavı soru ve cevap anahtarı erişime açıldı. ÖSYM tarafından düzenlenen 2023-Kaymakamlık sınavı 3 Aralık Pazar günü yapıldı. Sınava giren adaylar, kaymakamlık sınav soru cevap anahtarına on gün boyunca erişebilecek. Peki, kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kaymakamlık sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı! 2023 Kaymakamlık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı 3 Kasım Pazar günü yapıldı. Sınavın soru ve cevap anahtarı, adayların erişimine açıldı. Sınavdan 70 ve üzeri alanlar, mülakat sınavına girmeye hak kazanacak. Peki, kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kaymakamlık sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı! 2023 Kaymakamlık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

KAYMAKAMLIK SINAV SORU VE CEVAP ANAHTARI

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 3 Aralık 2023 tarihinde saat 14.10'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 13 Aralık 2023 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.

2023-Kaymakamlık Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Kaymakamlık sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı! 2023 Kaymakamlık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

KAYMAKAMLIK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM sınav sonuç takvimine göre 2023 Kaymakamlık giriş sınav sonuçları 28 Aralık 2023'te açıklanacak.

Kaymakamlık sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı! 2023 Kaymakamlık sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

MÜLAKAT SINAVINA KİMLER GİREBİLECEK?

Adayların testlerden aldıkları ham puanlar toplanarak sınav puanları hesaplanacaktır.
100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek puan alan adaylardan, ilan edilen kadronun (77), 4 katı olan 308 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 308. adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata çağrılacaklardır.

ÖSYM
2023-ALES/3 sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? e-YDS sonuçları açıklandı Önlisans KPSS başvuru tarihi ne zaman 2024? KPSS önlisans sınav ne zaman? 4 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil?