AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuç sorgulama ekranı

MEB tarafından ilan edilen AÖL sınav sonuçları açıklanma tarihi yaklaşıyor. AÖL 1. dönem sınavı, 23-24 Aralık tarihlerinde yapılmıştı. Üç oturumda yapılan sınav sonrasında aol.meb.gov.tr adresi AÖL sınav sonuçları için ziyaret edilmeye başlandı. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından açıklanan tarih...

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuç sorgulama ekranı

Açık Öğretim Okulları, 1. dönem sınavları 23-24 Aralık tarihlerinde yapıldı. Açık ortaokul ve açık lise öğrencileri, üç oturumda yapılan dönem sınavında başarılı olabilmek için en az beş tane doğru yanıt vermesi gerekiyor. AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuç sorgulama ekranı - Resim : 1

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

AÖL 1. dönem sınav sonuçları için MEB, 24 Ocak 2024'te açıklanacağını duyurdu. 

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuç sorgulama ekranı - Resim : 2

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesi üzerinden erişime açılacak. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir.

YÖKDİL 2024 başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl, nereden yapılıyor? KPSS 2023 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Okulda 5 milyon ciro 15 tatilin başlamasına kaç gün kaldı?