Nisan ara tatili sonrasında okulların açılış tarihi

Okullar, 14 Nisan Cuma günü ikinci ara tatile girdi. 19 milyonu aşan öğrenci, Nisan ara tatili ile dinlenme fırsatı bulacak. Öğretmenlerin de idari izinli sayıldığı ara tatil, bayram tatili ile birleşti. Peki, okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatili ne zaman bitiyor?

Nisan ara tatili sonrasında okulların açılış tarihi

Milli Eğitim Bakanlığının takvimine göre bu yıl okullarda ikinci ara tatil, 17 Nisan'da başladı ve Ramazan Bayramı tatiliyle birleşti. Peki, okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatili ne kadar sürecek? 20 Nisan'da okullar açılacak mı? İşte 2. ara tatil sonrasında okulların açılış tarihi...

NİSAN ARA TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR?

2. ara tatil, takvimde yer aldığı şekliyle 17 Nisan Pazartesi günü başlayacak, Ramazan Bayramı arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü öğlen sona erecek. 3,5 günlük ikinci ara tatil, Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleşecek.

Nisan ara tatili sonrasında okulların açılış tarihi - Resim : 1

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Ara tatil sonrası 24 Nisan Pazartesi gününden itibaren öğrenciler, okullarda eğitim öğretime devam edecek.

12 Eylül 2022'de başlayan eğitim öğretim dönemi, 16 Haziran 2023'te sona erecek.

YDUS başvuru ücreti ne kadar? Nasıl başvuru yapılır? 2023 sonuna kadar sayı 600 bini geçecek Sözleşmeli öğretmen mülakat sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen mülakat sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?