YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak? 2023 YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman belli olacak?

YKS ek yerleştirme tercih süresi sona erdi. YKS ek tercihleri 12-17 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Adayların, ek yerleştirme tercih ücretini bugün ödemeleri gerekiyor. Peki, YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak?

YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak? 2023 YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman belli olacak?

Üniversite adayları, YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediyor. 12 Eylül'de başlayan YKS ek tercihleri, 17 Eylül'de sona erdi. Ek tercih ücreti ödemesi için ise son gün bugün. Peki, ÖSYM tarafından YKS ek tercihler ne zaman açıklanacak?

YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak? 2023 YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 1

YKS EK TERCİHLER NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS ek yerleştirme süresi 17 Eylül'de sona erdi. ÖSYM tarafından YKS ek tercih sonuçları için verilen bir tarih yok. Geçen yıl, tercih süresinden bir hafta sonra YKS ek yerleştirme sonuçları belli olmuştu. Bu doğrultuda YKS ek tercihlerin sonuçlarının önümüzdeki hafta itibariyle açıklanması bekleniyor.

YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak? 2023 YKS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 2

YKS EK TERCİH ÜCRETİ İÇİN SON GÜN!

YKS ek tercihleri, 12-17 Eylül tarihleri arasında alındı. Ek tercih ücreti ise 18 Eylül Pazartesi saat 23.59'a kadar yapılabiliyor. Ek tercih ücretini ödemeyenlerin tercihleri değerlendirilmeyecek. YKS ek yerleştirme ücretini ÖSYM'nin e-işlemler kısmında yer alan Ödemeler alanında kredi kartı, banka kartı ile yapabilirsiniz. 2023 YKS ek yerleştirme tercih ücreti 50 TL.

ÖSYM
Sınavsız ilkokul sisteminin detayları Bakan Tekin'den kayıt ücreti açıklaması! Türkiye'de kaç Suriyeli öğrenci var? KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak, nasıl yapılır?