YKS'ye girecek milyonlarca öğrencinin beklediği gün geldi! Başvurular yarın başlıyor

ÖSYM tarafından 8-9 Haziran tarihinde yapılması planlanan YKS başvuruları yarın başlıyor. Milyonlarca öğrenci, 26 Şubat tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek.

YKS'ye girecek milyonlarca öğrencinin beklediği gün geldi! Başvurular yarın başlıyor
  • ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 8 Haziran'da Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda ise Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacak.

YKS'ye girecek milyonlarca öğrencinin beklediği gün geldi! Başvurular yarın başlıyor - Resim : 1

  • Sınav için yarın başlayacak başvurular, 26 Şubat tarihine kadar devam edecek.

YKS'ye girecek milyonlarca öğrencinin beklediği gün geldi! Başvurular yarın başlıyor - Resim : 2

  • Adaylar başvurularını, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden yapabilecek.

YKS'ye girecek milyonlarca öğrencinin beklediği gün geldi! Başvurular yarın başlıyor - Resim : 3

  • Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek isteyen adaylar, 2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzuna ÖSYM'nin internet sitesinden erişebilecek.
ÖSYM
Okullar ne zaman açılacak 2024? 15 tatil ne zaman bitiyor? İkinci dönem ne zaman başlıyor? DGS başvuru ne zaman? 2024 Dikey Geçiş Sınavı ne zaman? KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercih şartları nedir? Hangi KPSS puanı gerekli? TUS başvuru kılavuzu yayımlandı: Başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar?