AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusuna dair değerlendirmelerde bulundu. Güler, "Ortaya çıkan net bir durum yok, bir şey söyleyemem" dedi.

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu?
  • AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ekonomi ile ilgili torba teklife dair basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu? - Resim : 1

"HERHANGİ BİR ŞEYİ SÖYLEME İMKANIM YOK"

  • Güler'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile beraber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız yapıyorlar. Oransal artışlar, bütçe imkanları bunları bir bütün olarak değerlendirmemiz lazım. Hepsi masada değerlendiriliyordu ortaya çıkan net durum olmadığı için buradan herhangi bir şeyi söyleme imkanım yok.

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu? - Resim : 2

EMEKLİLERE EK ZAM YAPILACAK MI?

Emekli zammı için bakanlıklarda çalışmalar devam ediyor. Netleştiğinde komisyon ya da Genel Kurulda teklife eklenecek. Hepsi masada değerlendiriliyordu ortaya çıkan net durum olmadığı için buradan herhangi bir şeyi söyleme imkanım yok. Kısa çalışma ödeneği devam ediyor.

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu? - Resim : 3

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ

2025 yılı 31 Aralık ve Cumhurbaşkanımıza uzatma yetkisi veriliyor. Şu ana kadar uygulamadan 650 bin kişinin yararlandığı baz alındığında istihdamın korunması adına önemli bir çalışmaydı süresi bittiği için süreyi uzatmış oluyoruz.

AK Parti'den emekliye ek zam açıklaması! Emekli zammı belli oldu mu? - Resim : 4

Yarın Meclis’imizde iç tüzük 59’uncu madde kapsamında Dışişleri Bakanımızın ve Milli Savunma Bakanı’mızın pençe kilit harekatı bölgesine sızma girişimi olarak Genel Kurul’umuzu bilgilendirme durumu söz konusu olacak. Yarınki gündemimiz bu şekilde. Daha sonraki günlerde de Somali Aden Körfezi’ndeki asker gönderme tezkeresi ile beraber Meclis çalışmalarımızın gündemi bu şekilde devam edecek."

Tüketiciyi aldatan reklamlara 24,6 milyon lira ceza 16 Ocak 2024 güncel döviz kuru: Bugün Dolar ne kadar, euro kaç lira oldu? Bugün gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın kaç lira oldu? 16 Ocak 2024 güncel altın fiyatları Asgari prim ödeme gün sayısı indirildi