Ankara'nın ardından Antalya'da da toplu ulaşıma zam! Tam bilet 14 TL oldu

Ankara'nın ardından Antalya'da ulaşım ücretine % 56 zam yapılmasına karar verildi. Böylelikle 9 lira 60 kuruş olan tam ücret 15 liraya, 4 lira olan öğrenci 6,5 liraya, 8 lira 40 kuruş olan indirimli ücret ise 14 liraya çıktı.

Ankara'nın ardından Antalya'da da toplu ulaşıma zam! Tam bilet 14 TL oldu

Akaryakıt fiyatlarına gelen 5 TL'lik ÖTV zammı yavaş yavaş toplu ulaşım ücretlerine de yansımaya başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü sekreteryasının organizesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı.

Pek çok kurum ve kuruluştan temsilcinin yer aldığı toplantıda ulaşım esnafının zam talebi masaya yatırıldı. Verilen kararla beraber toplu ulaşıma ortalama yüzde 56 oranında zamma gidildi.

TAM ÜCRET 15 TL

Böylece 9 TL 60 kuruş olan tam ücret 15 TL, 8 TL 40 kuruş olan emekli ve öğretmen taşıma ücreti 14 TL, aktarma ücreti 5,5 TL oldu. 4 TL olan öğrenci ücretine ise 2,5 TL zam yapıldı. Taksimetre tariflerine ise zam uygulanmadı.

700 lira farkla şarj aleti Yerli ve milli LAD-208 pilotlara kolaylık sağlıyor Merkez Bankası yarın faiz kararını açıklayacak! Akaryakıt zammı sonrası herkes oraya koştu! LPG'de sıra var