Bakan Bilgin açıkladı: Gazi maaşları asgari ücret düzeyine çıkarılıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını ve aradaki farkların ortadan kalkacağı bilgisini paylaştı.

Bakan Bilgin açıkladı: Gazi maaşları asgari ücret düzeyine çıkarılıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gazilerimize yönelik önemli bir düzenlemeyi Meclis'e sunduklarını açıkladı.

Bakan Yanık, yaptığı açıklamada, Gazilere ödenen aylıkların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını söyledi. Bu düzenleme ile birlikte Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarının da ortadan kaldırılacağı belirtildi.

"GAZİLERİMİZİN DEĞERİNİN BİLİNMESİ GEREKİYOR"
Bakan Yanık, yaptığı açıklamada bu düzenlemenin Gazilerimizin hakkı olduğunu ve onların değerinin bilinmesi gerektiğini belirtti. Gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını vurgulayan Bakan Yanık, onların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Asgari ücret düzeyine çıkarılacak olan Gazilerimize ödenen aylıkların, Gazilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracağı ve onlara hak ettikleri değeri vereceği düşünülüyor. Bu düzenleme, Gazilerimizin yanı sıra aileleri ve yakınlarını da mutlu edecektir.

Bakan Bilgin açıkladı: Gazi maaşları asgari ücret düzeyine çıkarılıyor - Resim : 1

GSS prim borçları yapılandırılabilecek Şubatta 1183 yatırım teşvik belgesi verildi Deprem korkusu bazı ilçelerde fiyatları uçurdu Emekli maaşına yapılan zamdan kaç kişi faydalanacak?