Benzin ve mazot fiyatlarına zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam sonrası benzin fiyatları nasıl olacak?

Otomobil sahibi vatandaşların sık sık merak ettiği ve cevap aradığı sorulardan bir tanesi benzin ve mazota zam var mı? Bu soru, araç sahiplerinin bugün de gündeminde yer alıyor. Petrol fiyatlarındaki sakin seyre rağmen Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt fiyatları için zam haberlerini beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan zammın ardından benzinin litre fiyatı da bu gece yarısından itibaren artacak. İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve mazot fiyatlarına zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam sonrası benzin fiyatları nasıl olacak?

Brent petrol fiyatı son dört haftada toplam yüzde 14'lük kayıptan sonra haftalık bazda yüzde 2 artış gösterdi. Bu gelişme, yurt içinde hali hazırda rekor seviyelerde dolaşan dolar/TL kuru ile birleşince akaryakıt fiyatları için zam kaçınılmaz oldu.

Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için gelen zamma bir yenisi daha eklenecek. Peki bugün benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin-mazot fiyatı…

Benzin ve mazot fiyatlarına zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam sonrası benzin fiyatları nasıl olacak? - Resim : 1BENZİN LİTRE FİYATI 77 KURUŞ ARTACAK
Son olarak motorin litre fiyatı 76 kuruş yükselmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatı için 77 kuruşluk zam bekleniyor. Mazot fiyatlarında ise herhangi bir değişikliği beklenmiyor.

Benzin ve mazot fiyatlarına zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam sonrası benzin fiyatları nasıl olacak? - Resim : 2Zammın ardından benzin fiyatı ortalama olarak İstanbul'da 20.58 TL, Ankara'da 20.94 TL, İzmir'de ise 20.93 TL’ye yükselecek.

Benzin ve mazot fiyatlarına zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam sonrası benzin fiyatları nasıl olacak? - Resim : 3GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (22 MAYIS 2023 PAZARTESİ)
İSTANBUL
Benzin: 19.81 TL
Motorin: 19.34 TL
LPG (Otogaz): 10.50 TL

ANKARA
Benzin: 20.17 TL
Motorin: 19.74 TL
LPG (Otogaz): 10.65 TL

İZMİR
Benzin: 20.16 TL
Motorin: 19.77 TL
LPG (Otogaz): 10.54 TL

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Uzmanların gram altın fiyatı beklentisi ne yönde? Bakan Fatih Dönmez'den müjde: Doğu Karadeniz, orada petrol bulma ihtimaliz var Kur korumalı mevduat açıklaması