Birden fazla aylık alanlara 1 tane ikramiye ödenecek

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi 2018 yılında uygulanmaya başladı. 2018'den bugüne hayatımıza olan ikramiye, bu yıl 1.100 liradan, 900 lira zamma birlikte 2 bin liraya çıkartıldı.

Birden fazla aylık alanlara 1 tane ikramiye ödenecek

Bayram ikramiyesi uygulaması ile emekli vatandaşlara Ramazan ve Kurban Bayramları dahil olmak üzere yılda iki kez ödeniyor.

TOPLAM 114 MİLYAR LİRA ÖDENDİ
Emeklilere verilen ve 2018 yılında uygulanmaya başlayan bayram ikramiyesi uygulaması ile bugüne kadar 114 milyar lira ödendi.

ZAMLI BAYRAM İKRAMİYELERİ NİSANDA HESAPLARA YATACAK
2023 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayram öncesi, nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesi ise yine bayram öncesi haziran ayı içerisinde ödenecek.

İŞ KAZASI GELİRİ ALANLARIN İKRAMİYESİ
2 bin lira bayram ikramiyesi hak sahiplerinin hisseleri oranında, iş kazası geliri alanlara sürekli iş göremezlik derecesi oranında ödenecek.

BİRDEN FAZLA AYLIK ALANLARA 1 TANE İKRAMİYE ÖDENECEK
Bayram ikramiyesi emekliliği hak edenin dosyasında birden fazla hisse oranında gelir ve aylık alanlara ise en fazla hangi dosyadan ödeme yapılacak ise o dosyadan ödenecek.

Cep telefonlarında büyük fiyat artışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank duyurdu! KOSGEB'den KOBİ'lere yaşam alanı desteği Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor | Son 5 gün! Zamlı emekli maaşları ne zaman ödenecek?