Bugün itibarıyla zamlar pompa fiyatlarına yansıdı! Motorinin litre fiyatına ne kadar zam yapıldı?

Dolar kuru ve uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş pompa fiyatına yansıdı. Motorinin litre fiyatına ortalama 1 lira 36 kuruş zam geldi. 7 Haziran güncel akaryakıt fiyatları...

Bugün itibarıyla zamlar pompa fiyatlarına yansıdı! Motorinin litre fiyatına ne kadar zam yapıldı?

Döviz ve petrol fiyatlarındaki yükseliş pompaya zam olarak yansıdı. Bu gece yarısından itibaren motorinin fiyatı 1 lira 36 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi bazı şehirlerde 21 lira seviyesine yükseldi.

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren akaryakıta kallavi bir zam geldi. Motorinin litresi 1 lira 36 kuruş arttı.

Bugün itibarıyla zamlar pompa fiyatlarına yansıdı! Motorinin litre fiyatına ne kadar zam yapıldı? - Resim : 1

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında motorinin litre fiyatı 20.74 liraya, Ankara'da 21.11 liraya, İzmir'de 21.24 liraya, Bursa'da 21.16 liraya, Adana'da 21.47 liraya, Diyarbakır'da ise 21.82 liraya çıktı.

Gram altında yeni rekor! Gram altından yeni rekor! İşte gram altın, çeyrek altın fiyatları Erdoğan'dan bayram öncesi peş peşe müjdeler! Kripto para dünyasında neler oluyor? SEC önce Binance'a sonra Coinbase'e dava açtı