Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyesine dair sorgulamalar, Kurban Bayramı yaklaştıkça artmaya başladı. Bayram ikramiyesi 2 bin liraya çıkarılmıştı. EYT'li olan vatandaşlar da bayram ikramiyesinin hesaplara geçeceği zamanı merak ediyor. Peki, bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, ne zaman yatacak?

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesinde hesaplara geçecek mi? Bayram ikramiyesi Ramazan Bayramından önce iki bin liraya çıkarılmıştı. Memur maaşlarına yapılacak zamlar sonrasında bayram ikramiyesi artacak mı merak konusu oldu. Peki, bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara geçecek? İşte bayram ikramiyesine dair son gelişmeler...

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile ikramiyelerin ödeneceği kesin tarih belli olacak. Fakat ikramiyeler genelde bayramdan bir hafta önce hesaplara geçmeye başlıyor.

Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara geçecek?
Caption

BAYRAM İKRAMİYE ARTACAK MI, NE KADAR OLACAK?

Bayram ikramiyesi, son olarak bin 100 liradan 2 bin liraya çıkarılmıştı. Uzmanların tahminine göre enflasyondaki artışa bakılırsa bayram ikramiyesinin 3-4 bin liraya yükseltileceği tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı ikramiyesi artacak mı?
Caption

EYTLİYE ÇİFTE İKRAMİYE!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yani EYT'li emekliler Mart ayında başvurularını yaptılar. Fakat ilk bayram ikramiyesine kadar maaşlarını bağlanamadığı için alamayanlar oldu. Bu vatandaşların hakkı kaybolmayacak. Kurban Bayramında EYT'liler çift ikramiye alacak.

EYT
Merkez'den KKM kararı Asgari ücret ne kadar olacak, zam oranı ne zaman belli olacak? Dolar/TL’de yeni rekor: Döviz kurları yükselişi devam ediyor! Yatırım yapmak isteyenler dikkat: Altından daha fazla kazandırıyor!