Goldcar Türkiye’ye Zuzuche’den dünya çapında ‘müşteri memnuniyeti’ ödülü!

Goldcar Türkiye’nin hizmet kalitesi, Çin’in en büyük araç kiralama-seyahat platformu olan Zuzuche tarafından ödüllendirildi. Goldcar Türkiye’nin İzmir Adnan Menderes Havalimanı Ofisi, Zuzuche’in dünya genelinde birlikte çalıştığı ve en yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan araç kiralama şirketlerinin ofislerine verdiği ‘2023 Golden Award’ ödülünü almaya hak kazandı.

Goldcar Türkiye’ye Zuzuche’den dünya çapında ‘müşteri memnuniyeti’ ödülü!

Bu ödüle, filosunu müşteri odaklı geliştirmesi, rekabetçi fiyat, teslim ve iade kolaylıkları gibi pek çok ayrıcalıklı hizmeti ile layık görüldü.

Dünyada 100 bin araçlık filosuyla İspanya, İtalya, Portekiz başta olmak üzere 140 ülkede faaliyet gösteren ve ekonomik araç kiralama sektörünün Avrupa lideri olarak bilinen İspanya merkezli Goldcar’ın FDN Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye operasyonu, dünya çapında bir ödülün sahibi oldu.

Goldcar Türkiye’nin İzmir Adnan Menderes Havalimanı Ofisi, 20 milyondan fazla müşteri tabanı ve 200'den fazla ülkedeki ağıyla Çin’in en büyük araç kiralama-seyahat platformu olan Zuzuche’in dünya genelinde birlikte çalıştığı ve en yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan araç kiralama şirketlerinin ofislerine verdiği ‘2023 Golden Award’ ödülünü almaya layık görüldü. Sektörün global çapta en prestijli ödüllerinden biri olan ve yüzbinlerce araç kiralama şirketi ofisinin rekabet ettiği ‘2023 Golden Award’, online rezervasyon ile aldıkları hizmet sonrasında yapılan anketlere katılan Zuzuche müşterilerinin geribildirimlerine dayanılarak lokasyon bazında en popüler ofislere veriliyor.

Goldcar Türkiye’ye Zuzuche’den dünya çapında ‘müşteri memnuniyeti’ ödülü! - Resim : 1

Müşteri odaklı filo yönetimi başarı getirdi

Berlin’de düzenlenen ITB Uluslararası Turizm Fuarı’nda takdim edilen ödülün alınmasında, Goldcar Türkiye İzmir Adnan Menderes Havalimanı ofisinin uyguladığı rekabetçi fiyat politikasının yanı sıra, kontrat süreci, araçların temizliği, güler yüzlü hizmet, teslim ve iade kolaylıkları gibi aracın geri dönüşünde verilen ayrıcalıklı hizmetler etkili oldu.    

Otomotiv, lojistik ve sigorta sektörlerinde 34 yıldır faaliyet gösteren ve Avrupa’nın en büyük araç kiralama şirketi Europcar’ın 2002 yılından beri Türkiye temsilciliğini yürüten FDN Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Goldcar Türkiye CEO’su Fırat Fidan, Aralık 2022’de satın aldıkları Goldcar Türkiye’nin filosunu müşteri odaklı geliştirdiklerini ve sürekli yenilenen araçları ile müşterisine en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

“Bu yıl filomuzu 2.400 adede taşıyacağız”

İzmir ofisinin elde ettiği bu başarı ile araç kiralama sektöründe 2023 yılında dünya çapında müşterilerin en beğendiği hizmet noktalarından biri olmasından onur duyduklarını dile getiren Fidan, “Müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen Goldcar Türkiye’nin hizmet kalitesini grubumuzun otomotiv sektöründeki köklü geçmişi ve deneyimi ile artırmaya devam ediyoruz. Goldcar Türkiye olarak 2024 yılında filomuzu 2.400 adede ulaştırmayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: haberet.com

Akbank’tan Güçlü Sürdürülebilirlik Performansı Bakan Yumaklı duyurdu: Çay üreticilerine 363,6 milyon TL destek ödemesi bugün yapılacak Ticaret Bakanlığı'ndan "Jasmine" bebek kararı Ülkenin kalkınmasına güçlü yatırım Vakıf Katılım